info@de-buut.nl 035 - 603 56 78 Route

Het team

Ons team bestaat uit een hechte groep leerkrachten met een mooie diversiteit in leeftijd, ervaring, kennis en talenten. Enthousiasme, bevlogenheid, leergierigheid, expertise en passie voor het basisonderwijs is wat u aantreft in ons team. Wij kennen alle kinderen persoonlijk en geven ons onderwijs vorm vanuit de Daltonkernwaarden met ambitie en lef! De leerkrachten zijn gedreven om bij te dragen aan een succesvolle ononderbroken ontwikkeling van kinderen in kennis en vaardigheden en werken vanuit een “pedagogisch optimisme”. Het team is leergierig en blijft continu in ontwikkeling.

Wij zijn er voor ieder kind

Juf Hanneke
Leerkracht, groep 1/2

Juf Anouk
Leerkracht, groep 1/2

Juf Kim
Leerkracht, groep 3

Juf Carolien
Leerkracht, groep 3

Juf Ada
Leerkracht, groep 4/5

Juf Ariënne
Leerkracht, groep 4/5

Juf Ilona
Leerkracht, groep 6/7/8

Juf Juliëtte
Directeur

Juf Sjanneke
Onderwijsassistent

Juf Jolanda
Administratie

Meester Frans
Conciërge

Groepsbezetting

Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
1 en 2 Anouk Anouk Anouk Hanneke Hanneke
Anouk Anouk Hanneke Hanneke
3 Kim Kim Carolien Carolien Carolien
Kim Kim Carolien Carolien
4 en 5 Ariënne Ariënne Ariënne / Ada Ada Ada
Ariënne Ariënne Ada Ada
6, 7 en 8 Ilona Ilona Ilona Ilona Ilona
Ilona Ilona Ilona Ilona

Ondersteuning binnen de school

Naam Functie/taak Dagdelen
Juliëtte Bitter Directeur Maandag, dinsdag en donderdag
Frans Evers Conciërge Maandag- en donderdagmiddag (1x in de 2 weken)
Jolanda Kalkhoven Administratie Maandag
Sjanneke Veltman Onderwijsassistent Maandag t/m vrijdag
Hanneke van den Heuvel Intern Begeleider Maandag en dinsdag

Vakleerkrachten

Voor enkele vakgebieden zetten wij specifieke vakleerkrachten in:

Gymnastiek: De groepen 5 tot en met 8 hebben 2 keer in de week les van onze vakleerkracht gym, in de sporthal tegenover ons of op de Smitsweg. Groep 3 en 4 hebben dit (in verband met zwemmen) 1 keer in de week. Kleuters (groep 1 en 2) krijgen gymnastiek van hun eigen leerkracht in het speellokaal.

Zwemles: Eens in de twee weken krijgen de leerlingen van groep 3 en 4 zwemles. Dit wordt verzorgd door zweminstructeurs. Tijdens deze lessen kunnen ook diploma’s behaald worden!

HVO: Bij wet is het zo geregeld dat in elke openbare basisschool vormingsonderwijs wordt gegeven als ouders dit wensen. Bij ons op school worden er wekelijkse lessen van 3 kwartier verzorgd door een bevoegde vakdocent vanaf groep 5. Bij ons op school verzorgt Karin Uyland deze lessen. Ga voor meer informatie naar www.vormingsonderwijs.nl.

Rots en Water: Een groepsleerkracht is bevoegd om de weerbaarheidstraining Rots en Water te geven. Ga voor meer informatie naar www.rotsenwater.nl.

  • Hoe wordt een zieke leerkracht vervangen? Worden de kinderen ook wel eens naar huis gestuurd?

    Wij zijn aangesloten bij een invalpool. Bij uitval van een leerkracht vervangt een leerkracht uit de invalpool de lessen. Soms lossen we iets intern op. Al het mogelijke wordt gedaan om de kinderen op school op te kunnen vangen. In echte noodgevallen lukt dit niet. In dat geval weten ouders dit uiterlijk de dag ervoor en worden de kinderen op schooldagen nooit plotseling naar huis gestuurd.